MAD CAT Smart Bite-Alarm Set 4+1 SHOWMODEL

Normale prijs € 299,99 Speciale prijs € 169,99 43% Korting
Op voorraad
Slechts 1 over
SKU
52145
Reward Points Verdien 170 punten met het kopen van dit product
Punten kunnen alleen toegekend worden als je bent ingelogd

• 4 beetmelders + 1 ontvanger
• Inclusief opberg doos
• 100 meter bereik
• 5 standen instelbaar
• Kleuren: Rood / Groen / Geel / Blauw

Betrouwbare, bewegingsdetectie, draadloze meerval alarm set met een bereik van minimaal 100m. Ideaal voor het boeienvissen of bijvoorbeeld het steeds populairder wordende bodemvissen met onderdobbers in snelstromende rivieren.

Opmerkelijk eenvoudig in gebruik. Met een grote, gemakkelijk bereikbare aan/uit-knop. Zodra het alarm is ingeschakeld, bepaalt het automatisch de hoek waaronder het zich bevindt, waarna je de gevoeligheid kunt aanpassen door op de S-knoppen te drukken. S- betekent "gevoeligheid omlaag" en S+ betekent "gevoeligheid omhoog", van hypergevoelig tot zeer ongevoelig, in 5 stappen. Idem voor de volumeknoppen: V staat voor "volume omlaag" en V+ betekent "volume omhoog", van zeer stil tot zeer luid, ook in 5 stappen. Zo simpel! Het is niet nodig om een ​​ingewikkelde gebruikershandleiding te bestuderen en te onthouden. En na de haak te hebben gezet, kan het alarm worden uitgeschakeld door een simpele druk op de aan/uit-knop.

Presteert onder de zwaarste omstandigheden, zoals wind, vorst en hitte. Door een verzegelde printplaat worden de alarmen niet beïnvloed door mist of regen. Een witte LED aan de bovenkant van het alarm zal de staaf gedurende 10 seconden oplichten elke keer dat het alarm afgaat. Een rubberen band zorgt ervoor dat deze alarmen op vrijwel elke hengel passen en op zijn plaats blijven, zelfs bij het slaan.

De ontvanger reageert 1:1 hetzelfde als het alarm, zonder enige vertraging. Op de ontvanger kan het geluid worden gedempt door één druk op de mute-knop. Een andere knop activeert (of zet uit) de vibratiefunctie. Uiteraard is ook het volume instelbaar (in 5 stappen).

De alarmen en de ontvanger werken op twee normale AAA 1.5V batterijen.
Extreem laag batterijverbruik.
4 beetmelders + 1 ontvanger

Meer informatie
Merk MAD CAT
Vistypes Meerval
Schrijf je eigen review
Je reviewed:MAD CAT Smart Bite-Alarm Set 4+1
Copyright © 2020 Sportvis Outlet | Maaswebsites Magento