Wie wij zijn

Sportvis Outlet; een jong en dynamisch bedrijf

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Westerhoven. Het is op 19 januari 2014 opgericht en werkt nauw samen met hengelsport speciaalzaak "Van Stekelenburg Valkenswaard", welke al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio.

Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!

Met deze visie in ons achterhoofd, is Sportvis Outlet gebouwd op de volgende vier principes:

1. A-Merken

We doen alleen zaken met A-merken die hoge kwaliteit producten leveren.

2. Nergens goedkoper

Wij verkopen A-merken voor de laagst mogelijke prijs en we houden onze belofte: ben je een lagere vaste prijs tegengekomen bij een KvK-ingeschreven bedrijf die je ons via internet kan laten zien en dat artikel ook daadwerkelijk op voorraad heeft? Je krijgt het bij ons voor dezelfde lage prijs!

3. Persoonlijke service

Wij geloven dat het hebben van een webshop niet eindigt met het versturen van pakketjes naar onze klanten. Naast dat we jouw bestelling eigenlijk altijd binnen twee dagen versturen, zijn we altijd aanspreekbaar voor vragen of advies. Als er toch iets verkeerd loopt met je bestelling, dan gaan we samen op zoek naar een persoonlijke en acceptabele oplossing!

Om te bewijzen dat we Service hoog in het vaandel hebben, kun je een kijkje nemen bij de onafhankelijke klantenreviews op Kiyoh, of je kunt het natuurlijk gewoon zelf ervaren!

4. Constante verbetering

We zijn constant bezig met onszelf te verbeteren en daarnaast updaten van onze webshop dagelijks met nieuwe producten. Graag willen we jou als klant begrijpen en waarderen we je mening enorm, ook als deze negatief is: daar leren we namelijk het meeste van! Deze principes vormen de stabiele basis van ons bedrijf. De dag dat dit bedrijf is opgericht, volgend jaar en over 20 jaar: dit zijn onze nooit veranderende principes, waarmee wij zaken doen.