Reviews

Profile image
Ik koop graag bij Sportvisoutlet omdat het aanbod en de prijs voor zich spreken. De service is perfect daarom zou ik zelf er een 10 voor geven bij mijn beoordeling over de Andreas Stolz, Landgraaf
Rating
Placed on 4 juli 2016
Profile image
Bij Sportvis Outlet is een groot aantal kwaliteitsproducten (bekende topmerken) voor een zeer redelijke prijs te koop. De producten zijn vaak in beperkte mate verkrijgbaar (outlet!), twijfel niet te lang bij een super aanbieding want anders vis je achter het net. Bestel ook voldoende, want een nabestelling lukt niet altijd, het product is dan uitverkocht. Gelukkig staat bij het product of het in ruime of beperkte mate aanwezig is. Heb je iets dringend nodig en is het niet op voorraad, dan moet je elders je inkopen doen; de kans dat het gezochte product snel in het assortiment komt is klein.

Kijk wel regelmatig de aanbiedingen na, er komt vaak een kleine partij materiaal binnen, dit is vaak snel uitverkocht. Mijn ervaring bij Sportvis Outlet is zeer positief = zeer snelle verzending en goede communicatie. Jan Bukala, Echt
Rating
Placed on 29 juni 2016
Profile image
Hallo, bij deze een klein stukje tekst van een te vrede klant. Ik heb nu meerdere keren besteld bij sportvisoutlet en kan niks anders zeggen dat ik zeer te vrede ben. Altijd zeer goeie prijzen, zeer klantvriendelijk, alles word altijd netjes op tijd afgeleverd. Communicatie is ook erg goed en snel, ook word je netjes op de hoogte gehouden wanneer je een bestelling hebt geplaatst.

Verder maken ze weinig fouten, en mocht je een product krijgen die niet goed is of er is iets fout gegaan word dit zeer snel en netjes opgelost op kosten van sportvisoutlet. Ik blijf voorlopig lekker klant, dit maakt mijn hobby een stuk betaalbaarder. Ron Groenestein, Nijkerk
Rating
Placed on 28 juni 2016
Profile image
Sportvis outlet is een mooie site met kwaliteit spullen. Verzending is ook top, alles goed verpakt en snel bij je thuis. Nick Knoopmans, Uitgeest
Rating
Placed on 27 juni 2016
Profile image
Hierbij een review op het runnen van een webwinkel wat dat zijn jullie. Er zijn een aantal criteria waar je als webwinkel aan moet voldoen en als je dat beheerst dan bestaan jullie over >10 jaar nog. Een webwinkel moet ten eerste betrouwbaar zijn, daarna moet je goed bereikbaar zijn per mail of telefonisch, de aangegeven producten op de site moeten ook daadwerkelijk uitgeleverd worden, prijs, kwaliteit en de diversiteit moet goed en hoog zijn en de controle vanuit de ondernemer /aanbieder van de producten die uitgeleverd worden, moet een pré zijn.

Nu ik dit zo opsom en mede gezien het feit wat ik bij jullie besteld hebt en wat jullie aan mij geleverd hebben kan ik niet anders concluderen dat “Sportvis Outlet” zeer goed bezig is en dat ik geen enkele aanmerking kan opsommen alleen een opmerking dat jullie aan alle genoemde criteria voldoen en dat ik zeer tevreden ben. En dat ik blij ben dat jullie in het woelige bestaan van een karpervisser een welkome aanvulling zijn en dat jullie menig karpervisser nog mag voorzien van de materialen die de visser nodig heb om onze geschubde vriend te vangen. Peter Poppinghaus, Enschede
Rating
Placed on 26 juni 2016
Profile image
Sportvis Outlet krijgt van mij het cijfer 10. Mooie site met kwaliteit spullen. Verzending is ook top,alles goed verpakt en snel bij je thuis. Ga zo Door mannen! Nicky Knoopmans, Uitgeest
Rating
Placed on 25 juni 2016
Profile image
Sportvis Outlet is voor mij een winkel waar ik regelmatig ff een kijkje neem. Ze hebben vaak goede aanbiedingen op spullen die ik nodig heb of goed kan gebruiken. De service is heel goed en de verzending snel. Als winkel krijgen ze een 9 van mij. Het motto voor mij is: What you see is what you get for a really cheap price. Marc Molanus, Haarlem
Rating
Placed on 24 juni 2016
Profile image
Sportvis outlet heeft een ruim aanbod aan visspullen met een aantrekkelijke korting en leuke acties. Tonny van der laak, Helmond
Rating
Placed on 9 juni 2016
Profile image
Mijn ervaringen met uw hengelsport business (oude website): Site is duidelijk, echter aandachtspunten mijn inziens als volgt: Producten worden vaak herhaald, Informatie producten zou wat meer gedetailleerd en uitgebreider mogen, na aanklikken betreffend artikel is het lastig om terug te keren naar home site.

Nu de positieve bevindingen: Weekaanbieding erg interessant, Goeie prijs-kwaliteitsverhouding van alle producten, Snelle afhandeling bestelling, Prima service Richard Huizinga, Appingedam
Rating
Placed on 6 juni 2016
Profile image
Sportvis Outlet is een pagina die ik vaak bezoek omdat ze de normale producten aanbieden die je gewoon in sportvis winkels kan kopen alleen dan met gereduceerde bedragen. Ikzelf kijk vaak naar aas aanbiedingen. Met zeer weinig vistijd bevoer ik regelmatig wateren zodat vangen een stuk makkelijker wordt. En ik heb te volle genoten van de Nash Bait aanbiedingen en heb nu veel succes met de 10mm Dynamite range. Ik hoop dat er nog een hoop kwalitatief aas in de toekomst wordt aangeboden. Daarnaast is de service ook top en staat Fred je graag te woord met extra advies. Edwin Oosthoek, Amsterdam
Rating
Placed on 5 juni 2016
Profile image
Ik ben zeer tevreden over Sportvis Outlet! Over hun klantvriendelijkheid en goede service en natuurlijk de super lage prijzen en aanbiedingen! Ik zou zeggen ga zo door!!! Piet Antonis, Hapert
Rating
Placed on 3 juni 2016
Profile image
Al diverse keren hengelsport artikelen gekocht bij Sportvis-Outlet, problemen i.v.m met een bestelling word altijd opgelost, snelle feedback op vragen en snel antwoord. Mooie diversiteit aan producten en hele mooie prijzen. Klant staat op de eerst plaats ga zo door! Remy Veen, Alblasserdam
Rating
Placed on 2 juni 2016
Profile image
Voorheen kocht ik alles direct uit de winkel maar als ik nu iets nodig heb kijk ik eerst altijd even op sportvis-outlet door hun gevarieerde assortiment en het verkoop van A merken voor vaak bijna de helft van de prijs blijft het betaalbaar, en kan ik zonder te veel gezeur van mijn vriendin toch mijn visspullen aanschaffen. Ook leuk is elke vrijdag de catch off the week een mooie aanbieding die elke week varieert! Bestellingen komen snel binnen en als er wat mis is word het direct opgelost al met al een erg fijne site met een hele goeie service. Terry Burger, Deventer
Rating
Placed on 1 juni 2016