Savage Gear Roofvis Deal! Verschillende Pluggen en een Spinnerbait

Meer afbeeldingen

61% KORTING
- 61%

Normale prijs: € 65,00

Special Price € 25,00

Punten tegoed Je verdient 25 Punten met het kopen van dit product.

Details:

In deze deal zit:

- 1x Savage Gear Roach Lipster - Dirty Roach, 18,2cm/6,7gr
- 1x Savage Gear 4Play Herring Shad - Blue Magic shad, 13cm/21gr
- 1x Savage Gear 4Play Herring Shad - Chartreuse Blue Tiger, 13cm/21gr
- 1x Savage Gear TI-Flex Spinner Bait - Bleak (Shad) Silver Gold, 12,5cm/24gr

De Savage Gear Roach Lipster is een prachtig gedetailleerde levensechte voorn imitatie, dit aasje heeft de meest levendige en uitdagende zwemactie. Het beperkte gewicht en de TPE staart geven deze bait een kickende actie onderwater. Deze plug is langzaam drijvend (SF) en tevens is deze plug door zijn rollende actie uitermate geschikt om te trollen op hoge en op lage snelheid.
Maar ook werpend zet je deze plug succesvol in!
Lengte: 18,2cm
Gewicht: 67gr
Duikdiepte: 1 - 2,5 meter


De Savage Gear 4Play Herring Swim & Jerk is het kleinere broertje van de 19cm uitvoering en is nog steeds een geweldige 3-delige swim- en jerkbait met een zeer natuurlijke actie. Deze jerkbait is suspending (zwevend) wat inhoud dat hij op "diepte" blijft hangen wanneer er gestopt wordt met binnendraaien.
Deze 13cm uitvoering zal maximaal 0,5 meter diep gaan, wat ideaal is voor onze Hollandse polders!
Lengte: 13cm
Gewicht: 21gr
Duikdiepte: max. 0,5 meter

De Ti-Flex spinnerbait van Savage Gear is een gerenomeerde spinnerbait. Hij heeft een bijzonder goed actie onderwater waarbij de twee spinnerbladen voor flink wat beweging zorgen. Tegelijkertijd golft de body met siliconen stringen door het water. Dit zorgt er voor dat roofvissen hem haast niet kunnen missen. En als ze toeslaan dan zijn de inhakingskansen groot. Het bovenste deel van de Ti-Flex spinnerbait bestaat uit titanium dat ook nog eens flexibel is. Pakt een roofvis dit deel van de Ti-Flex spinnerbait dan buigt het automatisch richting de haak. Daardoor worden de meeste aanbeten verzilverd. Zoek je een goede spinnerbait? Dan kunnen wij de Ti-Flex spinnerbait van Savage Gear zeker aanraden.