Savage Gear 3D Hybrid Pike 25cm 130gram Muddy Pike SS

Meer afbeeldingen

  • Savage Gear 3D Hybrid Pike 25cm 130gram Muddy Pike SS SG-50233
49% KORTING
- 49%

Normale prijs: € 24,99

Special Price € 12,50

Punten tegoed Je verdient 13 Punten met het kopen van dit product.

Details:

De Hybrid Pike van Savage Gear is één van de meest realistische prooien die er bestaat! De zachte staart geeft een levensechte actie, dit zal de roofvis niet kunnen weerstaan. De plug is gemaakt met behulp van een digitale 3D-technlogie wat ervoor zorgt dat het een levensechte vis lijkt. De voorkant van het kunstaas is verhard en de achterkant is zacht. De staart kan verwisseld worden, zo is het mogelijk om te vissen met een Paddle Tail of een Curl Tail.

De Paddle Tail heeft een schommelde zwemactie met een verwijderbare rammelaar. De Curl Tail is speciaal ontworpen om de meest twijfelende vis te verleiden, met deze staart kan namelijk heel langzaam gevist worden. Met de Paddle Tail zal de kop van het kunstaas omlaag duiken en met de gekrulde staart zal de kop van het kunstaas juist omhoog drijven. Zo is het mogelijk om een echt 'wake up effect' te creëren.
De shad is voorzien van een roestvrijstaal rig-systeem onder de buik, dit zorgt ervoor dat de snoek loskomt van het kunstaas zodra de vis gehaakt is.

Kleur: Muddy Pike
Lengte: 25cm
Gewicht: 130g
Duikdiepte: max. 1,80m
Super Slow Zinkend
Haakmaat 1 bij de 17cm uitvoering
Haakmaat 1/0 + 2/0 bij de 25cm uitvoering
Zachte staart
Inclusief Paddle en Curl Tail
Schommelde zwemactie
Verwijderbare rammelaar
Roestvrijstaal rig-systeem
Levensechte imitatie