Radical Beer & BBQ Boilies & Pop-Ups Pakket

Normale prijs € 53,99 Speciale prijs € 26,99 50% Korting
Op voorraad
SKU
1x3701001+ 2x 002+ 1x 005
Spaarpunten Verdien 27 punten met het kopen van dit product
Punten kunnen alleen toegekend worden als je bent ingelogd

Speciaal pakket bestaande uit:
1x 16mm boilies 1kg
2x 20mm boilies 1kg
1x 16&20mm mix potje pop-ups

STOFFEN UIT DE INHOUD: Het gebruik van pellets, bakkersgist en pluimveeproteïnen maken deze karperboilies uniek.
SNELWERKEND: Het Beer & BBQ aas is optimaal te gebruiken, ook voor korte vissessies.
BITTER: Met de aantrekkelijke Beer & BBQ reuk worden ook de meest voorzichtig azende karpers uitgelokt om het aas te pakken.

 

 

Boilies:
Bij de samenstelling van de bestanddelen van deze boilie hebben we volledig vertrouwd op de ervaringen en de kennis van onze meer dan succesvolle teamvissers. En de karpers, die tijdens de testperiode van een jaar gevangen werden, geven aan dat we het bij het rechte eind hebben. Het gebruik van pellets die gebruikt worden bij de kweek van karpers, in combinatie met biergist en gevogelte proteïne maakt deze boilie uniek en levert ook op moeilijke wateren veel aanbeten op. De boilie begint al na korte tijd met het verspreiden van geur- en smaakstoffen en is om die reden, zoals de andere Radical-soorten, ook optimaal geschikt voor het gebruik bij kortere karpersessies.

Pop-Ups
Een zeer goed drijvende en sterk ruikende pop-up die het ook mogelijk maakt om ‘s nachts met een enkele pop-up te vissen. Omdat er 16 en 20 mm pop-ups in de verpakking te vinden zijn, ben je uitstekend voorbereid op elke situatie langs de waterkant.

DRIJVEND: Een pop-up boilie met een hoog drijfvermogen.
BESCHIKBAAR IN TWEE FORMATEN: In de verpakking bevinden zich boilies van 16 en 20 mm, zodat je je optimaal aan kunt passen aan de omstandigheden tijdens het karpervissen.
VOOR MOEILIJKE DAGEN: Deze intens ruikende karper pop-ups vormen een ideale aanvulling op je arsenaal voor het karpervissen.
BITTER: Met de aantrekkelijke Beer & BBQ reuk worden ook de meest voorzichtig azende karpers uitgelokt om het aas te pakken.

Meer informatie
Vistypes Karper
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Radical Beer & BBQ Boilies & Pop-Ups Pakket
Copyright © 2020 Sportvis Outlet | Maaswebsites Magento