Onze belofte

Wij, Sportvis Outlet, beloven het volgende:

➤ Vissen is onze passie

Wij zijn geen zakenmannen, maar eenvoudigweg mannen die net zoveel van vissen houden als jij, met een webshop voor hengelsportartikelen.

➤ Wij begrijpen dat vissen jouw passie is

Wij begrijpen wat jij nodig hebt en we kunnen je voorzien van advies over specifieke producten. En natuurlijk, als je een mooie vis aan de haak hebt geslagen, dan willen we dat ook graag weten! Stuur een e-mail naar info@sportvis-outlet.nl en wij zorgen ervoor dat hij bij onze Wall-of-fame terechtkomt op Facebook!

➤ Wij willen de goedkoopste zijn, en blijven

Wij doen wat we beloven: als we zeggen dat we de goedkoopste zijn, dan bedoelen we dit op de meest letterlijke manier. Dat betekent dat als jij kunt aantonen dat de vaste prijs van exact hetzelfde product bij een ander KvK-ingeschreven bedrijf lager is, je bij ons precies dezelfde prijs krijgt. Stuur simpelweg een e-mail naar info@sportvis-outlet.nl met de internetlink om de vaste, lagere prijs aan te tonen (in euro’s, valutaverschillen zijn niet van toepassing), en we geven jou precies dezelfde lage prijs.

➤ Wij manipuleren de originele prijzen niet

De prijzen die we gebruiken om het kortingspercentage te berekenen zijn gebaseerd op de officiële aanbevolen prijzen zoals deze door de merken zelf gecommuniceerd worden. Geen trucjes, geen flauwekul.

➤ Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook

En als je niet tevreden bent gaan we er voor zorgen dat dit gaat gebeuren.

➤ Als een product niet 100% nieuw is, zullen we dit altijd uitdrukkelijk vermelden

Af en toe verkopen we producten die gebruikt kunnen zijn op beurzen en demonstraties (denk aan stretchers en tenten). Ondanks het feit dat deze producten de waterkant nooit hebben gezien, kunnen deze niet als nieuw verkocht worden. Als dit het geval is zullen we dit altijd nadrukkelijk vermelden in de productomschrijving, samen met foto’s van elk mogelijk nadeel dat het product zou kunnen hebben.

➤ Wij verkopen geen spullen van inferieure kwaliteit

Dit is met name het geval voor producten met een houdbaarheidsdatum, aangezien deze tijdsgevoelig kunnen zijn. We kopen vaak voorraden aan het eind van het seizoen, dus logischerwijs zijn deze producten ouder dan aan het begin van het seizoen. Echter, producten die onbruikbaar zijn geworden vanwege hun leeftijd zullen niet verkocht worden. Mogen ze desondanks nog steeds niet aan jouw eisen voldoen, dan heb je altijd onze niet-goed, geld terug garantie. Geen discussies; vertel ons wat er niet klopt en we maken het in orde.

➤ Wij verkopen geen namaak, of nep-producten

Merken investeren jaarlijks miljoenen Euro’s in de ontwikkeling van de nieuwste technologieën. Het kopen en verkopen van nep-producten is schadelijk voor de industrie en daarnaast: met de prijzen van Sportvis Outlet hoef je geen genoegen meer te nemen met namaak!.

➤ Wij willen onszelf constant verbeteren

We willen jou als klant begrijpen en we waarderen je mening enorm: over jouw ervaring met onze webshop en natuurlijk over de viservaring met onze producten! Aarzel niet om een berichtje achter te laten bij Feedback. Positieve feedback is altijd fijn om te lezen, maar met name door jullie kritiek kunnen we onze service constant verbeteren.