Nash Stealth Controller Kit Brown

Normale prijs € 19,99 Speciale prijs € 11,99 40% Korting
Op voorraad
SKU
svo- T8823
Reward Points Verdien 12 punten met het kopen van dit product
Punten kunnen alleen toegekend worden als je bent ingelogd

STEALTH CONTROLLER KIT

Alle maten van Stealth Controller in één enkele kit. Uiterst veelzijdig voor het vissen aan het oppervlak op elke stek en onder alle omstandigheden. Bevat een Stealth Controller van 3, 5 en 10gram.

Onopvallende, zacht landende controllers met schroefbevestiging bovenop om snel van drijfvermogen te wisselen zonder je montage opnieuw te knopen.

Ideaal om dichtbij aan het oppervlak te vissen. De Stealth Controllers werden met CAD ontworpen waardoor ze minder kabaal maken bij het landen en je presentatie verfijnen om te voorkomen dat onder druk staande karpers schrikken.

De schroefdraad bevestiging tussen de body en de wartel zorgt ervoor dat je snel van drijfvermogen kan wisselen. Een kleinere body op kleine stekjes of een grotere als je iets verder moet werpen wanneer de vissen zich schuchter achter de voerplek verschuilen of wanneer je voer is afgedreven.

Werpt accuraat, stabiel bij zijwind en verkrijgbaar in twee onopvallende tinten (groen en bruin) waardoor Stealth Controllers essentieel zijn bij het drijvend vissen.

• Kleur: Brown
• Drie maten controller in een kit
• Perfect voor oppervlakte vissen

Meer informatie
Vistypes Karper
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nash Stealth Controller Kit Brown
Copyright © 2020 Sportvis Outlet | Maaswebsites Magento