Nash Citruz Cultured Pop-Ups 20mm

Normale prijs € 11,99 Speciale prijs € 6,99 42% Korting
Op voorraad
SKU
svo- B7208
Reward Points Verdien 7 punten met het kopen van dit product
Punten kunnen alleen toegekend worden als je bent ingelogd

Cultured Pop Ups zijn opgebouwd uit Culture laagjes die neutraal drijvend zijn in het water. Ze bevatten dezelfde ongekookte amino zuren, nucleotides, vitamines en mineralen als de niet drijvende Cultured Hookbaits die meer en grotere vissen vangen.

• Inhoud: 15 pop-up hookbaits
• Diameter: 20mm
• Vele laagjes voor ultieme aantrekkingskracht
• Zeer attractieve pop-ups!
• Uniek karperaas

 

Voorzien van vele laagjes van Nashbait's Culture en gepimpt met de befaamde Citruz® attractoren, onze uiterst effectieve Cultured® Hookbaits zijn nu voor iedereen verkrijgbaar.

Op basis van een 20mm wafter zijn de gebalanceerde Cultured Hookbaits laag voor laag opgebouwd om het haakaas levend te maken. Eenmaal ingegooid zal de zogenaamde 'huid' over een aantal uren (afhankelijk van de watertemperatuur) langzaam afbreken, net zo lang tot dat alleen nog maar de kern van het aas over blijft. Deze oplossende 'huid' geeft natuurlijke triggers af in het water die tot nu nog nooit in de handel te krijgen waren. Het continu loslaten van natuurlijke attractie, die alleen maar in natuurlijk voedsel zit, is bijgevolg het meest natuurlijke aas dat op dit moment verkrijgbaar is. Het is rijk aan aminozuren en nucleotiden die het beste presteren in een ongekookte vrije vorm. Cultured Hookbaits zijn simpelweg het meest onvoorstelbare karperaas op de markt.

Meer informatie
Vistypes Karper
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nash Citruz Cultured Pop-Ups 20mm
Copyright © 2020 Sportvis Outlet | Maaswebsites Magento