Fox Rage Pro Series Slickstick SDR Hot Olive 9cm

Meer afbeeldingen

  • Fox Rage Pro Series Slickstick SDR Hot Olive 9cm NHL384
63% KORTING
- 63%

Normale prijs: € 10,99

Special Price € 4,00

Punten tegoed Je verdient 4 Punten met het kopen van dit product.

Details:

Onze verreweg allerbekendste Fox Rage plug is er nu ook in een nieuwe uitvoering, namelijk een stille variant om te gebruiken op dressuurwater waar de roofvissen allergisch zijn geworden van rammelend kunstaas! Er zijn van die dagen dat snoek en snoekbaars simpelweg iets meer actie onderwater nodig hebben om een ze tot een aanbeet te verleiden. In zo'n situatie kan een schokgolf van vibraties letterlijk de luie roofvissen wakker schudden. De Slick Stick produceert korte maar hoge frequentie golven en ze zijn in te zetten voor een ruim dieptebereik van een halve tot wel vierenhalve meter diepte, daar waar doorgaans de meeste scholen aasvissen juist te vinden zijn.

SP = Suspending = Suspenderend Pluggen met het SP logo zijn "Suspenderend". Dit heeft niks te maken met de maat en de stand van de duiklip, maar geeft aan dat de plug als het ware zweeft of heel licht zinkt in het water tijdens een korte stop bij het binnen draaien.

DR = Deep Runner Pluggen met het DR logo zijn diepduikers. Deze pluggen bezitten een grote horizontale lip met een lichte hoek erin. De pluggen duiken vrij snel richting hun zwemdiepte van 3 tot 5 meter. Ideaal voor dieper water of als de rovers op de bodem jagen.

Lengte: 9cm
Gewicht: 15 gram
Duikdiepte: 3 tot 5 meter
Actie: Suspending (zwevend)
Kleur: Hot Olive