Fox MK3 Swinger, in diverse kleuren

Meer afbeeldingen

45% KORTING
- 45%

Normale prijs: € 36,99

Special Price € 19,99

Punten tegoed Je verdient 20 Punten met het kopen van dit product.

Details:

De top van de Swingers, de Fox MK3! Deze nagenoeg wrijvingsloze swinger laat zich niet beïnvloeden door wind en stroming en registreert zelfs de voorzichtigste aanbeten. Via een verschuifbaar gewicht van 50 gram is dit extreem gevoelige detectiesysteem aan te passen aan iedere omstandigheid.

Deze swinger is daarom zowel te gebruiken voor het subtiel vissen onder de kant als voor het registreren van teruglopers wanneer op grote afstanden wordt gevist. De gepatenteerde lijnclip werkt perfect met zowel nylon als dyneemalijnen. Vanzelfsprekend laat deze clip de lijn bij een aanslag direct los. De lichtreactieve koppen maken het mogelijk de swinger aan te passen aan de kleur van de LED’s.

Nieuwe matzwarte, geanodiseerde coating op arm en gewicht! Gestroomlijnd bevestigingsvoetje voor de Micron. Vast lijndoorlaatsysteem. Beschermrubber aan onderkant waker. Breder voorstuk voor betere zichtbaarheid. Lichtreactieve kunststof kop. Uitsparing voor betalight. 50 grams verstelbaar gewicht voor variabele kracht op de lijn.