Fox Armapoint Haken, in diverse soorten

More Views

SAVE 57%
- 57%

Regular Price: €6.99

Special Price €3.00

Reward Points You will earn 3 Points for purchasing this product.

Details:

Er zitten 10 stuks in 1 doosje verpakt!

LS: De Fox Arma Point LS is een ijzersterke karperhaak met teflon coating, vlijmscherpe punt en kleine weerhaak. Dit is een longshank vishaak die geschikt is voor bijvoorbeeld een d-rig.

SSBP: De Fox Arma Point SSBP is een ijzersterke karperhaak met teflon coating, vlijmscherpe punt en kleine weerhaak. Deze klauwhaak heeft een gebogen punt voor goede houvast en naar binnen gedraaid oog voor snelle inhaking.

SSC(B): De Fox Arma Point SSC (B) is een ijzersterke en weerhaakloze karperhaak met teflon coating, vlijmscherpe punt en kleine weerhaak. Deze gebogen karperhaak heeft een naar binnen gedraaid oog voor snelle inhaking. Geschikt voor vele soorten onderlijnen. De (B) staat voor barbless.

SSBP(B): De Fox Arma Point SSBP (B) is een ijzersterke en weerhaakloze karperhaak met teflon coating, vlijmscherpe punt en kleine weerhaak. Deze klauwhaak heeft een gebogen punt voor goede houvast en naar binnen gedraaid oog voor snelle inhaking. De (B) staat voor barbless.

SSSP: De Fox Arma Point SSSP is een ijzersterke karperhaak met teflon coating, vlijmscherpe punt en kleine weerhaak. Deze vishaak heeft een naar binnen gebogen oog, ruime haakbocht en rechte haakpunt. Vis hem met een kleine line aligner voor de beste inhaking.

LSC: De Fox Arma Point LSC garandeert door zijn lange gebogen steel, naar binnen gericht oog en rechte punt dat de vis gelijk wordt geprikt op het moment dat de onderlijn wordt gestrekt. Deze haak is perfect voor alle anti-eject presentaties en ideaal voor zowel bodem- als pop-up aas. Ook voor particle-visserij waarbij de vis meer 'graast' dan losse aasdelen opneemt, komt deze haak goed tot zijn recht.

SR:De Fox Arma Point SR karperhaak is voorzien van een licht, naar buiten gebogen oog, en een naar binnen draaiende haakpunt. Perfect voor vele moderne rigs, waar toch een sterke haak voor nodig is.

XSC: De Fox Arma Point XSC is uitgerust met een extra sterke, korte steel die zo gebogen is dat hij fenomenaal prikt en bijzonder makkelijk draait. Zijn vlijmscherpe haakpunt en recht oog maken de Arma Point XSC een echte allround haak.