Levering & afhalen

Levering

Het grote voordeel bij Sportvis Outlet is dat zij alles wat op de site staat, ook daadwerkelijk op voorraad hebben.

We werken samen met DHL, een bekende en betrouwbare service provider voor internationaal transport. Onder normale omstandigheden geldt onderstaande tabel met betrekking tot de tarieven en termijnen waaronder geleverd wordt. Let op: de levertijd is een indicatie en geldt bij bestellingen die vóór 14.00 uur geplaatst zijn. Alhoewel de overgrote meerderheid van pakketten op tijd aankomen kan dit nooit 100% gegarandeerd worden. Voor internationale tarieven naar andere Europese landen kunt u de Engelse versie van dit onderdeel van de website bekijken.

Besteld u dus bijvoorbeeld op Maandag voor 14uur, dan ontvangt u het pakket op Dinsdag. Maar besteld u op Maandag na 14.00uur dan ontvangt u het pakket op woensdag.

De bestellingen die u op donderdag na 14uur en op vrijdag geplaatst worden, worden niet automatisch op zaterdag bezorgd, in veel gevallen zal dit de Maandag zijn houdt hier aub rekening mee. (vaak worden kleine pakketten wel op zaterdag geleverd maar lange pakketten boven de 80cm en zware pakketten boven de 20kg niet)

Met bijvoorbeeld feestdagen als Black Friday/Sinterklaas/Kerst moet u rekening houden met een langere levertijd, wij zullen uw pakket altijd op dezelfde dag versturen als u voor 14uur besteld maar met deze dagen zijn wij wel afhankelijk van DHL.

LAND TARIEF LEVERTIJD
Nederland €4,99 1 werkdag
België €7,99 2 werkdagen
Duitsland €7,99 2 werkdagenOverige landen

LAND

TARIEF

LEVERTIJD

Austria

€14,99

2 days

Bulgaria

€23,99

4 days

Croatia

€31,99

4 days

Czech Republic

€15,99

2 days

Denmark

€25,99

2 days

Estonia

€21,99

4 days

Finland

€33,99

4  days

France

€20,99

4 days

Germany

€7,99

2 days

Greece

€25,99

5 days

Hungary

€14,99

3 days

Ireland

€21,99

3 days

Italy

€21,99

4 days

Latvia

€21,99

4 days

Lithuania

€21,99

4 days

Luxembourg

€8,99

1 day

Norway

€42,99

4 days

Poland

€11,99

2 days

Portugal

€23,99

3 days

Romania

€12,99

3 days

Slovakia

€13,99

3 days

Slovenia

€15,99

3 days

Spain

€21,99

3 days

Sweden

€24,99

4 days

Switzerland

€63,99

2 days

United Kingdom

€14,99

3 days

Smart Shopping

levering en afhalen

Om onze vaste en buitenlandse klanten tegemoet te komen hebben wij een nieuwe service: Smart Shopping. In plaats van keer op keer verzendkosten te betalen kun je er ook voor kiezen om een bestelling te betalen en tijdelijk bij ons te laten liggen tot je volgende bestelling. Door meerdere, kleinere bestellingen te combineren bespaar je dus verzendkosten. Dit kun je doen tot het moment dat jij het tijd vindt om het pakket op te laten sturen.

Dus, doe jij vaak kleine bestellingen die geen haast hebben? Ben jij een snelle beslisser die geen zin heeft om elke keer verzendkosten te betalen? Kies dan voor Smart Shopping als verzendmethode. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht en wij leggen de door jou bestelde producten klaar in een pakket met jouw naam erop. Alle toekomstige bestellingen die je doet met Smart Shopping als verzendmethode zullen hier aan worden toegevoegd; net zolang tot je bij een volgende bestelling een keer de normale verzendwijze kiest en de verzendkosten betaalt: daarna krijg je alle voorgaande bestellingen in één keer binnen. Afhalen kan uiteraard ook nog. Kies dan bij je ‘laatste’ bestelling voor Afhalen.

Smart Shopping is een speciale service die alleen beschikbaar is voor klanten die een account bij ons hebben. Als je voor de eerste keer bij ons iets bestelt en bij het afrekenen kiest voor "Maak een account aan voor later gebruik", dan kun je meteen gebruik maken van Smart Shopping.

Afhalen

Heb je gekozen voor afhalen in ons magazijn? 

Geen probleem, wij zijn aanwezig van Maandag t/m Vrijdag tussen 9.30 en 16.30uur

Schikt deze tijden u niet, maak dan een afspraak met ons via info@sportvis-outlet.nl

Mocht u uw bestelling online nog niet betaald hebben, dan kunt u dat in ons magazijn alleen a contant, wij hebben geen Pin!

Waar moet u zijn:

Sportvis Outlet

De Hutakker 4

5552CJ Valkenswaard

Meer weten over onze leveringsvoorwaarden?

In overeenstemming met de Keurmerk voorwaarden, hebben wij het volgende leveringsbeleid:

  • Voor elke levering is slechts één adres mogelijk. Voor elke leveringsadres dient een aparte order geplaatst te worden.
  • Alle orders worden verwerkt in de volgorde waarin deze binnenkomen.
  • De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.
  • Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
  • Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.
  • Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.
  • Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.