DAM Hi-T Alarm Set 2+1 Red+Blue | GEBRUIKT

Normale prijs € 219,99 Speciale prijs € 89,99 59% Korting
Niet op voorraad
SKU
8400331

Met de introductie van de Hi-T beetmelderset tilt DAM de beetmelder naar een nieuw niveau! Deze hoge kwaliteit beetmelders en ontvanger zitten boordevol met de nieuwste technieken en snufjes op beetmelder gebied. De set wordt geleverd in een luxe case en is absoluut een must-have voor de serieuze karpervisser!

De modern uitziende DAM Hi-T beetmelders zijn voorzien van legio handige snufjes die het leven van de karpervisser een stuk eenvoudiger maken en je helpen meer vis op de kant te krijgen! Zo zijn de beetmelders voorzien van afneembare snag-ears. Uiteraard zijn toon, gevoeligheid en volume instelbaar. De Hi-T maakt bij een terugzakker een ander geluid, zodat je direct weet welke kant je vis op zwemt. Onder het wieltje zit een night light, die handmatig aan te zetten is. Op de achterzijde vind je een guide light functie. Dit is een helder rode led, zodat je in het donker makkelijk naar je stek terug kunt varen. Daarnaast zijn de beetmelders voorzien van een mute functie en zelfs een silent functie! Hierbij is zowel licht als geluid gedimd en worden aanbeten doorgegeven middels de trilfunctie op de ontvanger! Ideaal dus voor je geheime stekken!

• 2 beetmelders + 1 receiver
• Kleur: rood+blauw
• Prachtige beetmelder set

Let op! Dit is een gebruikte set. Dit betekend dat de set gebruikt is met demo dagen / showrooms door de leverancier. De set kan daarom gebruikssporen bevatten of in mindere staat verkeren.

Meer informatie
Merk Prologic
Vistypes Karper
Schrijf je eigen review
Je reviewed:DAM Hi-T Alarm Set 2+1 Red+Blue | GEBRUIKT
Copyright © 2020 Sportvis Outlet | Maaswebsites Magento