Terug naar het overzicht

 

Wij bieden u een aantal betaalmogelijkheden. Hieronder een overzicht.

  

Vooraf betalen met iDEAL

iDEALVoor klanten die betalen vanaf een bank met iDEAL hebben wij nu de mogelijkheid om direct na het bestellen met iDEAL de betaling af te ronden. Wanneer je kiest voor ‘iDeal betalen’ wordt na het bevestigen van jouw bestelling de iDEAL applicatie gestart. Betalen met iDEAL is nu mogelijk vanaf ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank,  RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Het grootste voordeel van iDEAL is dat producten direct worden uitgeleverd zonder dat u afhankelijk bent van controle van de rekeningen of een vertraging. 

 

 

Vooraf betalen met Bancontact

Mister Cash
Bancontact is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Bancontact is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact.

 

Vooraf betalen met Paypal

PaypalPaypal is een interbationaal betaalplatform waarmee je iegenlijk met je e-mailadres betaald. Jouw e-mailadres is gekoppeld aan een bankrekeningnummer of een creditcard. Ook met een sorrt paypal tegoed kan betaald worden. Omdat de betaling dierct bij ons binnenkomt kunnen wij ook direct jouw bestelling verwerken.

 

Vooraf betalen met uw Creditcard

Creditcard Bij zakelijke transacties is iDEAL of betalen met Paypalniet altijd mogelijk. Of je bent een particulier en wenst wat meer gerantie voor jouw betaling. Daarom bieden we creditcard betalingen aan in onze webshop. Je kunt met Mastercard en Visa card betalen. Via de beveilide omgeving van Multisafepay kan dit veilig en vertrouwd. 

 

 

Vooraf betalen met Sofort

SofortSofort wordt gezien als de Duitse Ideal. Inmiddels in meer landen zijn intreden gedaan als digitale mogelijkheid om te balen. Daarom hebben ook wij Sofort toegevoegd als betaalmogelijkheid. Na betalen met Sofort kunnen wij direct over gaan tot verzenden.

 

Copyright © 2020 Sportvis Outlet | Maaswebsites Magento